Acasa COMUNICATII RCS/RDS schimba grila de programe in functie de propriile interese
Font mic Font normal Font mare Font foarte mare Modifica marimea
caracterelor

RCS/RDS schimba grila de programe in functie de propriile interese

Miruna Cristescu / 15 Iulie 2008
RCS/RDS schimba grila de programe in functie de propriile interese

Razboiul dintre Sorin Ovidiu Vantu si coalitia Teszari – Voiculescu ii va afecta pe microbisti, abonatilor RCS/RDS si DigiTV schimbandu-li-se, peste noapte, grila de programe. RCS/RDS declara ca, dupa crearea canalelor GSP TV (canale create exclusiv pentru abonatii RCS/RDS), compania s-a vazut nevoita sa renunte la tot atatea posturi aflate deja in pachetul de baza, in scopul evitarii majorarii abonamentului. Insa posturile la care RCS/RDS a anuntat ca va renunta sunt tocmai Telesport si Money Channel, posturi patronate de Sorin Ovidiu Vantu. Telesport va difuza, printre altele, campionatul de handbal si unele meciuri din Liga a II-a de fotbal. Aceiasi abonati au castigat GSP TV si variantele sale, unde vor putea urmari meciurile de Liga I.

Totul a inceput in momentul in care drepturile de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-au decis in favoarea consortiului Antena 1-RCS. SOV l-ar fi sunat atunci, scrie presa autohtona, pe Teszari (patronul RCS-RDS) propunandu-i, la modul serios, sa-i vanda compania.

Surse de pe piata declara ca cea mai recenta miscare a RCS/RDS nu reprezinta altceva decat o razbunare a lui Voiculescu pentru ce s-a intamplat in mai a.c., si anume: Antena 1 a fost nevoita sa-i faca reclama postului concurent Realitatea TV. Astfel, Antena 1, fiind detinatoarea drepturilor TV pentru meciurile din Liga I, s-a vazut obligata de contractul semnat de catre Liga Profesionista de Fotbal cu trustul Realitatea-Catavencu, sa difuzeze meciurile respective impreuna cu spotul publicitar "Realitatea - cea mai importanta televiziune de stiri". Presa face supozitii ca Antena 1 s-a aliat cu RCS/RDS pentru a inlatura canalele detinute de Sorin Ovidiu Vantu din grila de programe ale abonatilor, aceasta fiind razbunarea lui Voiculescu pentru rusinea din mai.

Sursa: TehnoPOL

In cautare de noi abonati, Romtelecom incheie deal-uri cu dezvoltatorii imobiliari   Articol precedent   |   Articol urmator  

popa daniel dorel - sugestie
bdhfg - ferg
parabola?? - difrenta de pret
popian ioan - cablu la bloc si la case
MARIAN - eliminarea canalului TELESPORT
 
Abonare newsletter

Ultimele articole

SECURITATE
Care sunt cele mai sigure parole din lume?
SOFTWARE
Google Translate functioneaza si offline
SOFTWARE
Evolio lanseaza initiativa dEVOlution, un program de dezvoltare aplicatii pentru tablete adresat softistilor romani
JOCURI
Pac-Man, gratuit pe Android
(P)Review
Monitorul care te atentioneaza atunci cand nu esti atent la locul de munca
WEB
Cum arata Internetul inainte de aparitia Google [VIDEO]