Acasa (P)Review Mai multe programe TV, de la Dolce
Font mic Font normal Font mare Font foarte mare Modifica marimea
caracterelor

Mai multe programe TV, de la Dolce

R.T. / 6 Septembrie 2007
Mai multe programe TV, de la Dolce

Noi programe si doua noi pachete TV, plus o luna gratuita pentru MAXPAK, este oferita tuturor noilor abonati Dolce. Abonamentul lunar pentru pachetul de baza Variety Special este de 1,95 euro, fara TVA, in primul an de contract, pentru clientii serviciului detinut de Romtelecom.

Celor 45 de programe incluse in pachetul de baza al serviciului Dolce, Variety, li s-au adaugat gratuit canalele Taraf si Etno, care se adreseaza iubitorilor de muzica populara. De asemenea, toti clientii Dolce isi pot adauga acum pe lista de optiuni Kids Pack, un nou pachet dedicat in exclusivitate copiilor, pentru numai 1 euro/luna (fara TVA).

Pachetul include 4 canale, dintre care, doua in premiera in Romania: Baby TV si KidsCo, celelalte doua – Jetix si Nickelodeon, fiind de asemenea foarte populare in randul celor mici. Fiecare dintre programele dedicate copiilor se adreseaza unui segment diferit de varsta, de la 1 an pana la 12 ani. Clientii care se aboneaza la Kids Pack in perioada 10 septembrie 2007 – 15 ianuarie 2008 au abonament gratuit in prima luna de utilizare.

Al doilea nou pachet introdus in oferta Dolce este Hungarian Pack, care este oferit pentru suma de 0,8 euro/luna (fara TVA). Pachetul tematic include 5 canale maghiare aflate in topul preferintelor telespectatorilor: MTV1, MTV2, RTL Klub, Film+ si Duna TV. Cei care se aboneaza la acest pachet incepand din 10 septembrie nu platesc abonamentul pana la data de 29 februarie 2008.

In afara celor doua noi pachete tematice, clientii pot opta in continuare pentru cele 7 deja existente in oferta, ale caror preturi incep de la 1,4 euro/luna, fara TVA. In plus, toti clientii noi Dolce pot urmari gratuit, timp de 30 de zile, programele incluse in pachetul MAXPAK: HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax 2. Toti cei care doresc sa benefieze de MAXPAK si dupa cele 30 de zile de gratuitate pot comanda acest pachet la tariful de 3,9 euro/luna (fara TVA).

Clientii Romtelecom care se aboneaza la Dolce in perioada 10 septembrie 2007 – 15 ianuarie 2008 platesc numai 1,95 euro/luna (fara TVA) pe parcursul unui an intreg pentru pachetul de baza Variety Special, in cazul contractelor incheiate pe 2 ani. Incepand cu cel de-al doilea an tariful este de 3,9 euro/luna (fara TVA).

In plus, clientii Romtelecom primesc kitul de instalare in custodie, cu chirie zero, au instalarea gratuita si, daca incheie un contract pe 2 ani, nu platesc nici taxa de activare a serviciului.

La jumatatea anului 2007, serviciul de televiziune digitala al Romtelecom avea peste 230 000 de clienti. Detalii complete despre oferta Dolce sunt disponibile pe site-ul www.dolce.ro incepand cu data de 10 septembrie 2007, in magazinele Romtelecom sau 930 (numar gratuit pentru apelurile din reteaua Romtelecom).

Sursa: TehnoPOL

"Identity Communication", acum si in Romania prin Cosmote   Articol precedent   |   Articol urmator  

DARYA - kis
nicutoghina - TV
frizi - DOLCE
George Paul AVRAM - RTL,Pro 7,ARD,CDF,etc....
Ionescu Dan - dolce
Liliana - Postul Romantica
eu - de cacao
radu - dolce amarui