Acasa MOBILITATE Agenda de telefoane Romtelecom, disponibila prin i-mode
Font mic Font normal Font mare Font foarte mare Modifica marimea
caracterelor

Agenda de telefoane Romtelecom, disponibila prin i-mode

R.T. / 18 Decembrie 2007
Agenda de telefoane Romtelecom, disponibila prin i-mode
Cosmote a lansat un serviciu care ofera acces la numerele de telefon ale clientilor Romtelecom

Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania si Romtelecom au lansat un serviciu prin care utilizatorii i-mode au acces gratuit la baza abonatilor operatorului roman de telefonie fixa, care include numerele de telefon ale circa trei milioane de clienti rezidentiali si companii.

In plus, utilizatorii i-mode pot opta sa fie conectati automat la numarul dorit, fara costuri suplimentare pentru aceasta procedura.

"Vom continua sa extindem portofoliul i-mode cu noi aplicatii relevante pentru piata din Romania, care sa aduca valoare adaugata clientilor nostri", a declarat, intr-un comunicat, Adrian Florea, directorul diviziei Dezvoltare Produse si Servicii Cosmote Romania.

Denumit Agenda Romtelecom, serviciul disponibil exclusiv prin i-mode, poate fi accesat 24 de ore pe zi, fara a fi necesar un abonament.

Utilizatorii pot defini si rafina cautarea in functie de numele unei persoane sau numele unei companii, judet, oras si strada. De asemenea, pot viziona toate inregistrarile pentru un judet sau oras, sau pot cauta numere utile.

"Agenda Romtelecom reprezinta o extensie a serviciului online 931, care ofera de 2 ani informatii despre numerele de telefon ale abonatilor Romtelecom", a adaugat Alexandru Hurdubaie, director coordonator, Divizia Clienti Rezidentiali, Romtelecom.

Sursa: TehnoPOL

Stirile ROMPRES, direct pe mobil, prin i-mode   Articol precedent   |   Articol urmator