Acasa JOCURI Red Faction: Armageddon. Alerta pe Planeta Rosie!
Font mic Font normal Font mare Font foarte mare Modifica marimea
caracterelor

Red Faction: Armageddon. Alerta pe Planeta Rosie!

Nicu Stoian / 16 Iunie 2011
Red Faction: Armageddon. Alerta pe Planeta Rosie!
Red Faction: Armageddon, noul joc de actiune SF pentru PC, PS3 si Xbox 360, publicat de catre THQ, este acum disponibil in Romania, prin TNT Games, divizia de gaming a RHS Company.
 
Actiunea se petrece pe planeta Marte, la jumatate de secol de cand aceasta a fost eliberata de catre gruparea de rezistenta Red Faction. Pacea a fost, insa, de scurta durata. Colonistii lupta pentru supravietuire in minele subterane, dupa ce suprafata planetei rosii a devenit nelocuibila.
 
Darius Mason, nepotul lui Alec Mason si al lui Samanya – eroi ai revolutiei martiene, dezlantuie din greseala o forta intunecata si Marte este cuprinsa de Armageddon. Asezarile umane sunt distruse una dupa cealalta. Doar Darius si Red Faction pot salva planeta.
 
Jucatorii trebuie sa se aventureze pana in centrul planetei, prin pesteri inghetate si rauri de lava, pentru a lupta intr-un final impotriva fortei malefice care ameninta totul.
 
Jocul poate fi achizitionat la pretul de 159,99 lei pentru PC si la 279,99 lei pentru Sony PlayStation si Xbox 360.
 
Cerinte minime de sistem: 
 
  • SO: Windows XP, DirectX 9,0c
  • CPU: Procesor Dual Core (Intel Core 2 Duo sau Athlon X2) la 2,0 GHz sau superior
  • RAM: 2 GB sau mai mult
  • GPU: Placa video cu 320 MB Video RAM sau mai mult si Shader Model 3.0, din seriile GeForce 88xx sau Radeon HD3xxx sau superioara. Optimizat pentru: Direct X 11; multi-core
  • Spatiu liber pe hard disk: 7,5 GB
  • Placa de sunet: compatibila 100% cu DirectX 9.0C sau placa onboard echivalenta. Configuratie audio PC cu Dolby Digital Live necesara pentru sunet Dolby Digital.
  • Steam: Cont online Steam

 

Sursa: TehnoPOL

Lewis Hamilton și Tony Stewart te provoacã sã îi învingi în noul joc Mobil 1   Articol precedent   |   Articol urmator